Locatie: Den Haag

Gelegen op een industrieterrein langs de A12, bevindt zich onze trainingslocatie in Den Haag. Toch omschrijven cursisten het als “gezellig,” “gastvrij,” “prettig” en “net als thuis.”

Ook wij voelen ons er thuis. Hier zit ons hoofdkantoor. De backoffice opereert vanuit hier en onze trainers/consultants komen regelmatig samen om te sparren over Agile methodologieën, trainingsaanpakken en implementatiestrategieën.

In Den Haag hebben we twee trainingsruimtes, die we ook gebruiken voor het afnemen van examens. De sfeer is warm en onder het genot van een goede kop koffie of thee vinden inhoudelijke discussies plaats over het verbeteren van de organisaties van onze cursisten.

Tijdens de lunch is het eenvoudig om even naar buiten te gaan en het nabijgelegen industriële haventje aan de Melkwegstraat of de Haagse brouwerij Kompaan te verkennen.

Trainingslocatie Den Haag

Parkeren in Den Haag

Er zijn parkeerplekken beschikbaar voor cursisten. Neem van tevoren contact met ons op, zodat we een plek voor je kunnen reserveren op ons parkeerterrein. We kunnen je dan ook de route uitleggen.

 

Met het openbaar vervoer naar onze trainingslocatie te Den Haag

Onze trainingslocatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bussen rijden van zowel Den Haag Centraal als Den Haag HS naar station Voorburg.

Bezoek de website van de NS of gebruik Google om de meest handige verbinding voor jou te vinden.