fbpx

Agile Scrum Trainingen

Agile Werken biedt trainingen aan die jou verder helpen in het kennismaken met en uitdragen van het Agile gedachtengoed. De trainingen worden op alle kennisniveaus en voor alle rollen aangeboden. Wil je een Scrum Master, Product Owner of Agile Coach worden? Heb je interesse in een training om een algemeen begrip te krijgen van Agile of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.
Agile Trainingen - Agile Foundation

Agile Foundation

Leer de beginselen van Agile werken en welke rol het beste bij jou past

1 dag

Agile Trainingen - Product Owner

Product Owner

Maximaliseer waarde voor de klant als Product Owner

2 dagen

Agile Trainingen - Scrum Master

Scrum Master

Word dienend leider van een scrum team, en de schakel tussen het ontwikkelteam en de opdrachtgever

2 dagen

Agile Trainingen - Agile Coach

Agile Coach

Coach teams door het naar buiten dragen van het Agile gedachtengoed bij mens en proces

3 dagen

Waarom een Agile training van Agile Werken?

Iedere organisatie is uniek. De grootte, context, teams, management, klanten en stakeholders zijn enkele voorbeelden van aspecten waarin organisaties wezenlijk verschillen. Toch hebben deze organisaties ook iets gemeen, ze willen blijven doen waar ze goed in zijn en groeien in de zaken waar ze minder goed in zijn. Veranderen als organisatie vereist niet alleen noodzaak, maar ook flexibiliteit. In onze Agile & Scrum trainingen zie je deze flexibiliteit op twee manieren terug.

Allereerst hebben we natuurlijk het onderwerp zelf: Agile. Of je nou een Agile Foundation, Scrum Master, Product Owner of Agile Coach training volgt, alle trainingen zijn gebaseerd op Agile werken en focussen zich op verreweg het meest gebruikte manier om Agile te werken; het Scrum Framework. Door zowel Agile als Scrum in één Agile opleiding te gebruiken krijgen we een mooi balans van ‘Agile zijn’ en ‘Agile doen’. Daarnaast is er in de Agile & Scrum trainingen van Agile Werken ruimte voor jouw persoonlijke situatie. De werkwijze van onze Agile opleidingen zijn in zich zelf ook flexibel. We kijken niet alleen naar Agile en Scrum, maar ook naar jouw uitdagingen en hoe Agile en Scrum ingezet kunnen worden om je uitdagingen te overwinnen. Wij ondersteunen in het vertalen van het Agile gedachtengoed naar jouw team of organisatie. Naast dat er ruimte is voor persoonlijke inbreng, komen er in de training ook verschillende praktijkvoorbeelden aan bod. Zowel vanuit de trainers als de uitdagingen van de andere deelnemers. Onze ervaren trainers en consultants brengen hiermee het Agile gedachtengoed meer tot leven, en dat maakt de Agile opleiding praktisch toepasbaar. Zo voorkom je samen dat je in dezelfde valkuilen intrapt als de andere deelnemers.

Naast de praktische toepassing van de training, wordt er ook kort aandacht besteed aan de combinatie van Lean en Agile. Uit ervaring hebben Lean en Agile veel overeenkomende principes. Deze twee methoden brengen we gedurende de Agile opleiding samen in het Lean Agile model. Deze twee methoden vullen elkaar goed aan en hebben beiden hetzelfde uitgangspunt: waarde aan de klant maximaliseren. Voor Agile & Scrum trainingen in de omgeving van Nederland ben je bij ons aan het juiste adres. Onze Agile opleidingen zijn beschikbaar in verschillende trainingslocaties in Nederland.

 

Ervaringen van onze Agile trainingen

De ervaring van klanten vertelt ons dat zij ons als energiek, inhoudelijk en persoonlijk ervaren. Of we nu een Incompany training verzorgen voor een groep collega’s die elkaar langer kennen of juist een open training waar geïnteresseerden in Agile en Scrum bij elkaar komen, onze trainers zijn altijd op zoek naar de perfecte balans. Balans tussen inhoud en vormgeving, tussen theorie en praktijk, tussen individueel en groepswerk. Dit komt uiteindelijk bij elkaar in een mooie blend van prijs en kwaliteit.

Persoonlijk | Praktisch toepasbaar | Combinatie Lean Agile | Prijs-kwaliteit verhouding

 

Hulp nodig bij het kiezen van een Agile Scrum Training?

Iedere organisatie, team of situatie is uniek. Wat voor de één werkt, betekent niet dat het voor de ander ook werkt. Daar is bij Agile Werken ruimte voor. Twijfel je nu welke training het beste bij je past? Onze ervaren trainers en consultants helpen je graag verder in het maken van een keuze. Wil je je expertise bevestigen met een Agile Certificering? Bij onze Agile & Scrum trainingen ontvang je bij elke training een bewijs van deelname!

 

Schrijf je nu in voor één van onze Agile cursussen!

Wat anderen van ons vinden?

Alice Karsten / Scrum Master

Goede energie waardoor de ietwat complexe stof goed overgebracht wordt

Billy Alj / Scrum Master

een heel leerzame training over wat scrum is, gegeven door een fijne trainster