Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team

Wij gaan voor wendbaarheid

Elke organisatie en ook ieder team is uniek. Wat bij de een goed werkt kan bij een ander totaal de plank misslaan. Bij Agile Werken streven we er naar om het Agile gedachtengoed te vertalen naar jouw situatie, team en organisatie. De aanpak in onze opleidingen en trajecten is daarmee ook flexibel en elke keer weer een beetje anders. Agile werken leidt tot wendbare organisaties en teams en dat dragen we in onze trajecten en trainingen uit.

Flexibel en ervaren

Iedere situatie is anders. Daar is bij Agile Werken oog voor. De aanpak in onze opleidingen en trajecten zijn flexibel. Op die manier willen wij aansluiten op jouw organisatie door onze trajecten telkens net iets anders in te steken.

Ervaren trainers en consultants maken deze werkwijze mogelijk. Zij staan boven de materie. Door het toepassen van wendbaarheid binnen jouw organisatieprocessen, wordt je in staat gesteld om je aan te passen aan een continu veranderende omgeving.
In onze trainingen en trajecten staat enerzijds het Agile gedachtengoed centraal, maar vooral ook hoe deze te implementeren. Je leert Agile maar vooral ook veranderkunde toe te passen, zodat het in jouw specifieke situatie ook écht de gewenste resultaten oplevert.

 

Agile Werken team

Energiek, persoonlijk en praktisch toepasbaar

De ervaring van onze trainers en consultants in het implementeren van de Agile aanpak, maakt de werkwijze van Agile praktisch toepasbaar. Klanten ervaren onze werkwijze als energiek, persoonlijk. In onze langere trajecten horen we regelmatig dat we bijna als collega’s gezien worden. Dat ze zich thuis voelen op onze trainingslocaties en wij ervaren dat net zo.

Persoonlijk | Praktisch toepasbaar | Combinatie Lean Agile | Prijs-kwaliteit verhouding

Ali Mokarram

Agile Consultant Linkedin logo

Ali is een Agile enthousiasteling met ervaring in project- en verandermanagement. Hij zoekt creatieve manieren om raamwerken aan te passen zodat ze beter aansluiten bij klantbehoeften en organisaties helpen klantwaarde te maximaliseren.

Anouk Perquin

Lean consultant Linkedin logo

Anouk heeft ruime ervaring in coaching, advies en implementatie van Lean en Agile bij organisaties. Zij heeft eerder directiefuncties vervuld en gewerkt als interne Agile Coach. Ze is nu Lean consultant om organisaties te helpen bij continue verbetering en team prestaties.

André Hoogstad

Lean Six Sigma Black Belt Consultant springest logo Linkedin logo

André wordt als ervaren professional gekenmerkt door een hoge mate van ontwikkelgerichtheid. In uiteenlopende leidinggevende functies heeft hij de nodige verander-, fusie- en implementatietrajecten begeleid.

Ben van Asselt

Partner, Master Black Belt springest logo Linkedin logo

Ben heeft vele jaren ervaring in het leiden van succesvolle lean transformaties en operationeel lean management in de gezondheidszorg. Zijn aanpak bruist van energie waardoor verbetertrajecten en trainingen een plezier zijn om aan deel te nemen.

Bert de Greeff

Lean Six Sigma Black Belt Consultant Linkedin logo

Bert is Black Belt en de drijvende kracht achter de verbetering. Leider van verbeterprogramma’s, Lean, Agile, operationeel- en visueel-management implementaties. Coach en sparringpartner van management, bouwend aan organisaties, met hands-on advies en realisatiekracht.

Bert-Jan Teunissen

Lean Six Sigma Black Belt Consultant Linkedin logo

Bert-Jan deed ruim 20 jaar ervaring op in de zakelijke dienstverlening en logistiek waar het hem opviel dat ‘verandering’ de enige constante lijkt binnen bedrijven en overheid. In wisselende rollen kwam hij in aanraking met ‘Operational Excellence’, Agile en het Lean-gedachtengoed. Ervaring die hij graag inzet als trainer en consultant.

Boris Oudmaijer

Lean Six Sigma Black Belt Consultant springest logo Linkedin logo

Boris heeft diverse rollen binnen operationele teams vervuld in o.a. de financiële en technische sector. Begin 2020 studeerde hij af in Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam. De grootste drijfveer van Boris is het menselijke aspect van verandertrajecten.

Brian Batist

Lean Agile Black Belt Consultant Linkedin logo

Als opgeleid commercieel econoom en Lean Agile Black Belt, koestert Brian een passie voor Lean en Agile methodieken. Met ruim 20 jaar ervaring bij multinationals streeft hij naar continue verbetering en innovatie, met de interne en externe klant voor oog.

Chris Snellen van Vollenhoven

Partner, Master Black Belt springest logo Linkedin logo

Chris is in 2006 afgestudeerd in bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode. Na zijn studie werkte hij als consultant voor Capgemini in voornamelijk de financiële dienstverlening en bij de overheid. Inmiddels is hij partner bij Lean Six Sigma Groep.

Jos Akkermans

Lean Six Sigma Master Black Belt Consultant Linkedin logo

Jos heeft ruim 35 jaar ervaring in de private sector, met name Chemie. Als Lean Six Sigma Master Blackbelt helpt hij graag anderen het verschíl te maken zowel in de bestuurskamer als op de werkvloer. Hij heeft een passie voor traine

Krijn Vrolijk

Lean Six Sigma Black Belt Consultant springest logo Linkedin logo

Krijn is een geoefend veranderaar met trainerservaring. Deelnemers aan trainingen die hij geeft, waarderen zijn humor en enthousiasme. Hij maakt dingen liever niet nodeloos ingewikkeld. Een belangrijke persoonlijke drijfveer die hij graag overbrengt, is: continu ontwikkelen naar steeds betere resultaten.

Manon Blaauw

Medewerker Backoffice Linkedin logo

Manon is werkzaam op de Backoffice. Zij zorgt ervoor dat trainingen en examens tot in de puntjes geregeld zijn en ondersteunt haar collega’s waar nodig.

Marlous van der Zande-Berk

Finance Manager Linkedin logo

Marlous is verantwoordelijk voor de Financiële Administratie. Ze is altijd positief en is een stabiele factor in de groep. Graag draagt ze haar steentje bij aan de groei van de organisatie.

Martin Vennix

Lean Six Sigma Black Belt Consultant springest logo Linkedin logo

Martins grote drijfveer is het met impact werken aan het opstellen van verander trajecten én de implementatie daarvan. In diverse rollen in project- en operationele teams in o.a. de financiële dienstverlening heeft hij zich ontwikkeld tot specialist in effectief veranderen anno 2020.

Maureen de Beer

Marketeer/Junior Consultant Linkedin logo

Maureen houdt zicht op de Marketing-afdeling bezig met content op verschillende kanalen en het projectmatig uitvoeren van diverse marketingprojecten. Daarnaast ondersteunt ze als Junior Consultant bij verschillende Lean Agile implementaties. Met haar achtergrond in de creatieve industrie, werkt ze haar opdrachten met enthousiasme en creativiteit uit.

Mirjam de Vries

Trainer/Consultant Linkedin logo

De kracht van Mirjam is het stimuleren van ondernemerschap, helpen talent(en) te ontdekken en hierbij de verbinding te leggen binnen en buiten de organisatie alsook het bedenken, visualiseren en implementeren van strategieën. Dit alles doet zij op een hands-on, positieve en enthousiaste manier van werken met een gezonde dosis humor.

Rowan de Liefde

Medewerker Backoffice Linkedin logo

Rowan zorgt onder andere voor een juiste planning en uitvoering van de diverse trainingen en examens. Zij ontzorgt collega’s, verricht op een accurate manier de administratieve handelingen en gaat servicegericht te werk.

Rik Bakker

Lean Six Sigma Black Belt Consultant Linkedin logo

Rik is een enthousiaste trainer en coach. Zijn passie is het verder helpen van individuen en groepen om zelf veranderingen te realiseren en continu te verbeteren. Heeft 18 jaar werkervaring bij de overheid en de energiesector. Is technisch en bedrijfskundig onderricht.

Ruben Bentvelzen

Trainer/Coach springest logo Linkedin logo

Ruben heeft met een bedrijfseconomische en projectmatige achtergrond bij veel keukens in allerlei industrieën mee kunnen kijken. Hij is een enthousiaste consultant met een passie voor alles wat met ontwikkeling te maken heeft.

Sharif Said

Online Marketeer Linkedin logo

Sharif is verantwoordelijk voor de Online Marketing en website. Zijn passie is processen optimaliseren en stroomlijnen gericht op content marketing (SEO) voor websites, zoekmachine adverteren (SEA), en social media.

Suzanne Meinen

Partner, Master Black Belt springest logo Linkedin logo

Suzanne studeerde in 1998 af in Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. Bij de KLM raakte ze zo enthousiast over Six Sigma dat ze besloot Black Belt te worden. Als partner bij Lean Six Sigma Groep helpt ze organisaties met duurzame resultaten.

Tessa Kempen

Agile Scrum Consultant/Coach springest logo Linkedin logo

Tessa Kempen is een resultaatgerichte consultant en (agile) coach met jarenlange ervaring in verschillende rollen binnen zowel commerciële als not-for-profit organisaties. Tessa heeft verschillende verandertrajecten begeleid, waarbij ze op basis van analyses interventies op het gebied van proces, besturing, gedrag en leiderschap ontwikkelde.

Ward de Beer

Lean Six Sigma Black Belt Consultant springest logo Linkedin logo

Ward heeft veel ervaring opgedaan binnen de zakelijke dienstverlening als projectmanager in een IT en operationele omgeving. Zijn passie is een bijdrage te kunnen leveren aan tastbare oplossingen op het gebied van strategie en output van verbeterprojecten.