fbpx

Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team

Wij gaan voor wendbaarheid

Elke organisatie en ook ieder team is uniek. Wat bij de een goed werkt kan bij een ander totaal de plank misslaan. Bij Agile Werken streven we er naar om het Agile gedachtengoed te vertalen naar jouw situatie, team en organisatie. De aanpak in onze opleidingen en trajecten is daarmee ook flexibel en elke keer weer een beetje anders. Agile werken leidt tot wendbare organisaties en teams en dat dragen we in onze trajecten en trainingen uit.

Flexibel en ervaren

Iedere situatie is anders. Daar is bij Agile Werken oog voor. De aanpak in onze opleidingen en trajecten zijn flexibel. Op die manier willen wij aansluiten op jouw organisatie door onze trajecten telkens net iets anders in te steken.

Ervaren trainers en consultants maken deze werkwijze mogelijk. Zij staan boven de materie. Door het toepassen van wendbaarheid binnen jouw organisatieprocessen, wordt je in staat gesteld om je aan te passen aan een continu veranderende omgeving.
In onze trainingen en trajecten staat enerzijds het Agile gedachtengoed centraal, maar vooral ook hoe deze te implementeren. Je leert Agile maar vooral ook veranderkunde toe te passen, zodat het in jouw specifieke situatie ook écht de gewenste resultaten oplevert.

 

Agile Werken team

Energiek, persoonlijk en praktisch toepasbaar

De ervaring van onze trainers en consultants in het implementeren van de Agile aanpak, maakt de werkwijze van Agile praktisch toepasbaar. Klanten ervaren onze werkwijze als energiek, persoonlijk. In onze langere trajecten horen we regelmatig dat we bijna als collega’s gezien worden. Dat ze zich thuis voelen op onze trainingslocaties en wij ervaren dat net zo.

Persoonlijk | Praktisch toepasbaar | Combinatie Lean Agile | Prijs-kwaliteit verhouding

Ali Mokarram

Agile Consultant Linkedin logo

Ali is een Agile enthousiasteling met ervaring in project- en verandermanagement. Hij zoekt creatieve manieren om raamwerken aan te passen zodat ze beter aansluiten bij klantbehoeften en organisaties helpen klantwaarde te maximaliseren.

Anouk Perquin

Lean consultant Linkedin logo

Anouk heeft ruime ervaring in coaching, advies en implementatie van Lean en Agile bij organisaties. Zij heeft eerder directiefuncties vervuld en gewerkt als interne Agile Coach. Ze is nu Lean consultant om organisaties te helpen bij continue verbetering en team prestaties.

Arthur Dieffenthaler

Lean Six Sigma Black Belt Consultant

Arthur Dieffenthaler is een ervaren consultant en Lean Six Sigma Black Belt met een lange carrière bij KLM. Hij bekleedde diverse internationale functies, waaronder in Kenia, Guyana, Nigeria en Frankrijk. Als Director Innovation & Development implementeerde hij succesvol het Obeya-concept bij KLM Inflight Services.

André Hoogstad

Lean Six Sigma Black Belt Consultant springest logo Linkedin logo

André wordt als ervaren professional gekenmerkt door een hoge mate van ontwikkelgerichtheid. In uiteenlopende leidinggevende functies heeft hij de nodige verander-, fusie- en implementatietrajecten begeleid.

Ben van Asselt

Partner, Master Black Belt springest logo Linkedin logo

Ben heeft vele jaren ervaring in het leiden van succesvolle lean transformaties en operationeel lean management in de gezondheidszorg. Zijn aanpak bruist van energie waardoor verbetertrajecten en trainingen een plezier zijn om aan deel te nemen.

Bert de Greeff

Lean Six Sigma Black Belt Consultant Linkedin logo

Bert is Black Belt en de drijvende kracht achter de verbetering. Leider van verbeterprogramma’s, Lean, Agile, operationeel- en visueel-management implementaties. Coach en sparringpartner van management, bouwend aan organisaties, met hands-on advies en realisatiekracht.

Bert-Jan Teunissen

Lean Six Sigma Black Belt Consultant Linkedin logo

Bert-Jan deed ruim 20 jaar ervaring op in de zakelijke dienstverlening en logistiek waar het hem opviel dat ‘verandering’ de enige constante lijkt binnen bedrijven en overheid. In wisselende rollen kwam hij in aanraking met ‘Operational Excellence’, Agile en het Lean-gedachtengoed. Ervaring die hij graag inzet als trainer en consultant.

Boris Oudmaijer

Lean Six Sigma Black Belt Consultant springest logo Linkedin logo

Boris heeft diverse rollen binnen operationele teams vervuld in o.a. de financiële en technische sector. Begin 2020 studeerde hij af in Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam. De grootste drijfveer van Boris is het menselijke aspect van verandertrajecten.

Chris Snellen van Vollenhoven

Partner, Master Black Belt springest logo Linkedin logo

Chris is in 2006 afgestudeerd in bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode. Na zijn studie werkte hij als consultant voor Capgemini in voornamelijk de financiële dienstverlening en bij de overheid. Inmiddels is hij partner bij Lean Six Sigma Groep.

Elske Heeren

Lean Six Sigma Master Black Belt Consultant

Elske is een ervaren trainer, coach en facilitator met een achtergrond in Lean management en complexe verandertrajecten in de zorg. Als Master Black Belt in het Maastricht UMC+ leidde ze het Operational Excellence-programma voor procesoptimalisaties en trainingen, van topmanagement tot werkvloer.

Freek Minderman

Marketing Manager Linkedin logo

Freek heeft al 20 jaar ervaring in de online wereld. Als Marketing Manager zorgt hij voor de juiste strategieën om door te groeien met het bedrijf. Zijn passies zijn het hacken van groeimogelijkheden, communicatie en SEO. 

Fleur Schotsman

Financieel Manager

In haar rol als financieel manager kan Fleur haar passie volledig benutten. Ze zorgt er niet alleen cijfermatig voor dat de administratie perfect klopt, maar communiceert ook helder en doeltreffend met collega’s, klanten en leveranciers. Zo zorgt zij ervoor dat de gehele financiële huishouding tiptop in orde is.

Ilona van Spellen

Master Black Belt Consultant Linkedin logo

Ilona Van Spellen is een enthousiaste consultant en trainer met 15 jaar ervaring in diverse verbeter -en leidinggevende rollen binnen de zakelijke dienstverlening en financiële sector. Ilona combineert in haar werk altijd hard en soft skills.

Krijn Vrolijk

Lean Six Sigma Black Belt Consultant springest logo Linkedin logo

Krijn is een geoefend veranderaar met trainerservaring. Deelnemers aan trainingen die hij geeft, waarderen zijn humor en enthousiasme. Hij maakt dingen liever niet nodeloos ingewikkeld. Een belangrijke persoonlijke drijfveer die hij graag overbrengt, is: continu ontwikkelen naar steeds betere resultaten.

Maarten Schot

Lean Six Sigma Consultant Linkedin logo

Maarten heeft 15 jaar ervaring in Lean Six Sigma, in allerlei omgevingen. Afwisseling is zijn grote drijfveer, maandag de boardroom, dinsdag overalls, van logistiek in Duitsland tot Shared Service Centers in Brazilie. De rode draad is zorgen dat mensen zélf kunnen verbeteren.

Mariska Hulsewé

Agile Consultant Linkedin logo

Mariska is een enthousiaste trainer, facilitator en Agile coach met een voorliefde voor effectiviteit en aandacht voor de menselijke kant van veranderingstrajecten. “Niet alleen de hersens, ook de harten” is haar motto bij implementatie van voortdurend verbeteren.

Martin Vennix

Lean Six Sigma Black Belt Consultant springest logo Linkedin logo

Martins grote drijfveer is het met impact werken aan het opstellen van verander trajecten én de implementatie daarvan. In diverse rollen in project- en operationele teams in o.a. de financiële dienstverlening heeft hij zich ontwikkeld tot specialist in effectief veranderen anno 2020.

Mirjam de Vries

Trainer/Consultant Linkedin logo

De kracht van Mirjam is het stimuleren van ondernemerschap, helpen talent(en) te ontdekken en hierbij de verbinding te leggen binnen en buiten de organisatie alsook het bedenken, visualiseren en implementeren van strategieën. Dit alles doet zij op een hands-on, positieve en enthousiaste manier van werken met een gezonde dosis humor.

Rowan de Liefde

Backoffice Manager Linkedin logo

Rowan zorgt onder andere voor een juiste planning en uitvoering van de diverse trainingen en examens. Zij ontzorgt collega’s, verricht op een accurate manier de administratieve handelingen en gaat servicegericht te werk.

Remco Massaar

Lean Six Sigma Black Belt Consultant springest logo Linkedin logo

Remco is een zeer ervaren trainer en consultant. Hij heeft al talloze Green- en Black Belts opgeleid en begeleid bij hun eerste project in allerlei branches. De gestructureerde manier waarop Remco met de cursisten werkt wordt altijd erg op prijs gesteld.

Rik Bakker

Lean Six Sigma Black Belt Consultant Linkedin logo

Rik is een enthousiaste trainer en coach. Zijn passie is het verder helpen van individuen en groepen om zelf veranderingen te realiseren en continu te verbeteren. Heeft 18 jaar werkervaring bij de overheid en de energiesector. Is technisch en bedrijfskundig onderricht.

Ruben Bentvelzen

Lean Six Sigma Green Belt Consultant springest logo Linkedin logo

Ruben heeft met een bedrijfseconomische en projectmatige achtergrond bij veel keukens in allerlei industrieën mee kunnen kijken. Hij is een enthousiaste consultant met een passie voor alles wat met ontwikkeling te maken heeft.

Sharda Sewdajal

Medewerker Backoffice Linkedin logo

Sharda zorgt voor het plannen en uitvoeren van verschillende trainingen waardoor ik mijn collega’s ondersteun. Mijn focus ligt op nauwkeurigheid bij administratieve taken en ben ik servicegericht ingesteld.

Sharif Said

Online Marketeer Linkedin logo

Sharif is verantwoordelijk voor de Online Marketing en website. Zijn passie is processen optimaliseren en stroomlijnen gericht op content marketing (SEO) voor websites, zoekmachine adverteren (SEA), en social media.

Suzanne Meinen

Partner, Master Black Belt springest logo Linkedin logo

Suzanne studeerde in 1998 af in Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. Bij de KLM raakte ze zo enthousiast over Six Sigma dat ze besloot Black Belt te worden. Als partner bij Lean Six Sigma Groep helpt ze organisaties met duurzame resultaten.

Tessa Kempen

Agile Scrum Consultant/Coach springest logo Linkedin logo

Tessa Kempen is een resultaatgerichte consultant en (agile) coach met jarenlange ervaring in verschillende rollen binnen zowel commerciële als not-for-profit organisaties. Tessa heeft verschillende verandertrajecten begeleid, waarbij ze op basis van analyses interventies op het gebied van proces, besturing, gedrag en leiderschap ontwikkelde.

Ward de Beer

Lean Six Sigma Black Belt Consultant springest logo Linkedin logo

Ward heeft veel ervaring opgedaan binnen de zakelijke dienstverlening als projectmanager in een IT en operationele omgeving. Zijn passie is een bijdrage te kunnen leveren aan tastbare oplossingen op het gebied van strategie en output van verbeterprojecten.