fbpx

Nieuws en artikelen

Verschillen Scrum Guide 2017 en 2020

Ontdek de belangrijkste updates in de Scrum Guide van 2020 ten opzichte van 2017 en leer hoe deze veranderingen de weg banen voor een breder publiek, zelfsturing en meer gefocuste Scrum-teams.
De verschuivingen Scrum Guide 2017 naar 2020 navigeren

Scrum Masters: sleutel tot Lean succes

Lean en Scrum zijn twee methodologieën die beide gericht zijn op continu verbeteren. Scrum Masters kunnen de menselijke factor in Lean-omgevingen versterken door de focus te leggen op feedback, zelforganisatie en continu verbeteren.
Net als in Rugby moeten Scrum Masters vertrouwen op hun collega's

Agile & Lean

Lean en Agile zijn twee populaire werkwijzen die elk hun eigen voordelen hebben. Maar hoe kunnen Lean en Agile elkaar versterken om organisaties te helpen efficiënter en effectiever te worden.
Verschillen en Overeenkomst tussen Lean en Agile

Veranderingsmanagement

Organisaties moeten voortdurend in staat zijn om te veranderen om te kunnen blijven voldoen aan de veranderende behoeften van klanten en stakeholders. Change management is het proces van het begeleiden van deze veranderingen.
Veranderingsmanagement binnen de wereld van Agile

Storytelling

In de rol van Product Owner is effectieve communicatie cruciaal. Storytelling kan je helpen om de visie van je product over te brengen, stakeholders te betrekken en draagvlak te creëren.
De kracht van Storytelling als Product Owners

Holacracy

In de snel veranderende wereld is wendbaarheid essentieel voor organisaties. Holacracy en Agile zijn twee benaderingen die organisaties kunnen helpen om deze uitdaging aan te gaan.
Holacracy; zo doe je dat met Agile en Scrum

Jira

Jira helpt Agile en Scrum teams om projecten efficiënt te beheren en te volgen. Met zijn uitgebreide functies biedt Jira alles wat je nodig hebt voor backlogbeheer, sprintplanning, burndown charts en rapportage.
Jira: de Ultieme tools voor Agile en Scrum Teams

Agile Roadmap

In de wereld van Agile en Scrum is het gebruik van een roadmap een uitdaging. Aan de ene kant is het belangrijk om een visie en richting te hebben, aan de andere kant moet er ook ruimte zijn voor flexibiliteit en aanpassing. Maar hoe vind je de juiste balans tussen visie en flexibiliteit?
Agile roadmap met thematische doelen en sprints - Agile Werken