fbpx

Locatie: Amsterdam – Amstel Business Park

Agile Werken biedt een vaste trainingsruimte in het Amstel Business Park in Amsterdam aan. Het kantoorpand is omringd door een ruime parkeergelegenheid.

Onze trainingen worden gegeven in een speciale trainingsruimte met daarnaast een ‘break-out room’ voor praktische opdrachten. Trainer Ward de Beer vertelt: “Het pand biedt voldoende bewegingsruimte. Buiten de ruimtes en het break-out room kunnen we ook nog het voormalige restaurant gebruiken voor lunch of oefeningen.”.

“Een rustige ruimte in een prettige omgeving waar cursisten geconcentreerd alleen en samen kunnen werken.”

Agile Werken trainingslocatie Amsterdam - Amstel

Parkeren

De routebeschrijving vind je hier:

Parkeren is mogelijk bij Parketgroothandel PPC aan de H.J.E Wenckebachweg 131, zo’n 250 meter verderop. U kunt parkeren op de parkeerplaatsen waar een “Publicis One” bordje bij staat. Als het hek gesloten is, of er is geen parkeerplaats, dan kun je ook in de buurt parkeren. Dit kost de eerste 3 uur € 0,10 per uur. Alle uren daarna € 3,50 per uur.

 

 

 

 

 

Openbaar vervoer

Onze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kunt de trainingslocatie met metro bereiken vanaf station Amsterdam – Centraal of Amsterdam – Zuid. De site van NS of Google tonen de meest geschikte route voor jou.

 

 

 

 

 

 

Looproute in het pand

De trainingsruimte bevindt zich in een pand met meerdere bedrijven en kantoren. Onze ruimte is D0.07, en is als volgt te vinden;